Cartofi dulci, ardei gras rosu si nuca se amestec cu fâșii de bas de mare într-un bulion de tomate foarte condimentat. Această mélange satisfăcătoare este înclinată peste o movilă de couscous cu aburi pentru a face o masă completă într-un singur fel de mâncare.

Citeste mai mult + Citeste mai putin Randamente: 4 Ingrediente 2 linguri. Uleiul de gatit 1 ceapa 1 ardei rosu 1 lingurita. boia de ardei 1 linguriță. coriandru la sol 1/4 linguriță. cayenne 1/2 linguriță. ghimbir sub 1/4 linguriță. scorțișoară 1/2 linguriță. piper negru proaspăt măcinat 2 1/4 linguriță. sare 1 qt. conserve de bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu sau de casă 1 c. conserve de roșii zdrobite în piure gros 3/4 lb cartofi dulci 2 c. apă 1 c. cuscus 2 c. cana de carne drenată conservată 1 lb. File de bass Direcții
  1. Într-un vas mare, încălziți uleiul peste căldură moderată. Adăugați ceapa și piperul și gatiți, amestecând ocazional, până când începe să se înmoaie, aproximativ 4 minute. Se amestecă paprika, coriandru, cayenne, ghimbir, scorțișoară, piper negru și 1 linguriță de sare. Adăugați bulionul, roșiile și cartofii dulci. Simmer până la cartofi sunt aproape licitație, aproximativ 15 minute.
  2. Între timp, într-o cratiță medie, aduceți apă și 3/4 linguriță de sare la fierbere. Se amestecă în cuscus. Acoperiți, scoateți din căldură și lăsați să stea timp de 5 minute.
  3. Se amestecă năutul, peștele și restul de 1/2 linguriță de sare în amestecul de cartof dulce. Simmer până când peștele se termină, aproximativ 4 minute. Serviți peștele și legumele peste cuscus. Puneți lichidul deasupra.
  4. Alternative pentru pești: Snapperul roșu fără coajă, fileul de cod negru și fileurile de țigări ar fi bine cu acest cuscus.
  5. Recomandarea vinului: Aromele pământești, dar exotice, invită aici o sticlă rece de rosé. Căutați unul din Provence în sudul Franței sau, dacă vă place puțină dulceață, încercați un zinfandel alb din California.

Senden Sie Ihren Kommentar