Rețetă de: Grace Parisi Perfect ca o gustare cu vin roșu, aceste briose au tăiat cheddar pliate în aluat bogat și stropit în partea de sus. Dacă mâncarea în miniatură nu este chestia ta, poți folosi și această rețetă pentru a face 12 brioșe standard și pentru a le coace pentru aproximativ 20-22 de minute.

Citește mai mult + Citește mai puțin Randamente: 3 duzini Timp total: 0:25 Ingrediente 1 c. lapte praf 1 ou 1 1/4 c. făină generală 1/2 c. galben de porumb 1 lingurita. praf de copt 1/2 linguriță. fiecare dintre bicarbonat de sodiu și zahăr 1/4 linguriță. sare 2 linguri. Tocat arpagic 2 linguri. Masline verzi din Spania 1 1/4 c. shredded ferme cheddar brânză 6 linguri. unt nealcoolizat Instrucțiuni
  1. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Linia a trei cutii de mini-brioșă de 12 cupe, cu folie de hârtie sau folie. Alternativ, untul ușor și făiați paharele, făcând rost de orice făină excesivă.
  2. Într-un castron mic, amestecați untul cu oul. Într-un castron mediu, amestecați făina cu porumb, praf de copt, sifon, zahăr și sare. Porniți în arpagic și măsline și 3/4 cană de cheddar mărunțit. Adăugați amestecul de zară și unt topit; se amestecă doar până la umezire. Se toarna batoanele în cutiile pregatite si se presara cu restul de 1/2 ceasca de branza. Coaceți brioșele timp de aproximativ 16 minute sau până la aur. Se lasă să se răcească în recipiente timp de 10 minute înainte de servire.
  3. Recomandarea vinului: Juicy, coapte Petite Sirah: 2001 Guenoc Coasta de Nord.

Senden Sie Ihren Kommentar