Macadamias sunt cele mai luxoase de nuci, și merită fiecare penny de prețul lor destul de ridicat.

Cal / Serv: 105 Randamente: 32 Timp de preparare: 0:15 Timp de gătit: 0:35 Timp total: 0:50 Ingrediente Crusta dulce: 1 c. făină generală de 1/4 c. zahăr granulat tsp. sare 6 linguri. untul rece sau margarina 3 linguri. apă rece Macadamia umplere: 1 nuci de macadamia de cristal c. ambalat zahăr brun deschis 1 ou mare 2 lingurițe extract de vanilie Instrucțiuni
  1. Preîncălziți cuptorul la 425 grade F. Ungeți tava de copt de metal de 9 "cu 9". Tavă liniară cu folie; folie de grăsime.
  2. Pregătiți coaja dulce: În bolul mediu, combinați făină, zahăr și sare. Cu un blender de patiserie sau cu 2 cuțite, folosiți foarfeca, tăiați untul până când amestecul seamănă cu crusta grosieră. Se presară apă, aproximativ o lingură de o dată, în amestec de făină, se amestecă ușor cu furculița după fiecare adăugare până când aluatul este doar suficient de umed pentru a ține împreună. Cu o mână ușor aruncată, presați aluatul în partea inferioară a tăvii pregătite. Cu furculiță, aluatul se înțepenește în intervale de 1 inch pentru a preveni umflarea și scăderea în timpul coacerii.
  3. Coaceți coaja 15-20 de minute, până la aur (crusta se poate sparge ușor în timpul coacerii). Se răcește complet în tigaie pe suportul de sârmă. Resetați temperatura cuptorului la 375 grade F.
  4. Pregătiți macadamia Umplere: Chop la o jumătate de pahar macadamia nuci; rezerva pentru topping. În procesorul de bucătărie cu lama cuțitului atașat, procesați nucile macadamia rămase cu zahăr brun până când nucile sunt măcinate fin. Adăugați ouă și vanilie. Puls până la combinat.
  5. Cu spatulă mică, împrăștiați macadamia umplută uniform pe crusta răcită. Sprângeți nucile macadamia tocate în partea superioară. Coaceți 20 de minute sau până când este setată umplerea. Se răcește complet în tigaie pe suportul de sârmă.
  6. Când se răcește, ridicați folia cu coacerea din tigaie și puneți-o pe bordul de tăiere; coaja de folie departe de laturi. Tăiați în 4 benzi, apoi tăiați fiecare bandă în cruce în 4 pătrate. Tăiați fiecare pătrat în diagonală în jumătate. A se păstra la temperatura camerei, bine înfășurat, până la 3 zile.

Senden Sie Ihren Kommentar