grèka salata od krumpira

Dajte tradicijskoj salati od krumpira dodavanjem tradicionalnih grèkih sastojaka poput Feta sira i maslina. Naš recept donosi okus Mediterana ovom klasičnom ljetnom favoritu.

Pećnice Frites

Zdravi uzeti klasu krumpira. Ove hrskavice pečene krumpiriće izrađene su sa samo jednim žlicom maslinovog ulja koje je srce, čineći ih niske masnoće, kao i ukusne.

Pepper and Potato Home Fries

Uzeli smo osnovni recept za domaće krumpiriće i dodao tri boje: crvene, žute i zelene paprike. Za pikantnu verziju, dodajte sjeckani sjemenki jalapeno chiles, na okus.

Pierogi i kupus

Ova utješna slavenska specijalnost sadrži Pierogi, okrugle krumpir i kupus sauteed, s okusom dimljenog slanog slanine koji prožima cijelo jelo.

Krumpir Anna

Ova klasična francuska bočna jela sadrži maslačne slojeve tankih krumpira koji su pečeni dok se natječe i zlatno na vrhu. Dodat ćemo pizazz na prezentaciju s ljubičastim krumpirom u obliku lišća i izrezima od jame.

Krumpir palačinke

Klasični jelo Hanuke, ove tople, svjež krumpir palačinke (zvane latkes) također čine udoban zimski snack. Prilagodite svoje palačinke krumpira svojim omiljenim okusima, kao što su svježi timijan, kadulja, slatka paprika ili mljeveni kumin.

Španjolska torta s Chorizo ​​i paprike

Tradicionalno španjolsko jelo, tortilla je debeli omlet sastavljen od krumpira, luka i jaja. Naša verzija također sadrži začinsko chorizo ​​kobasice i sautéed crvene paprike.

Upside-Down Shepherd's Pie

Naša neobična prilagodba ovog bezvremenskog obroka još uvijek je zajamčena da će zadovoljiti cijelu obitelj.

Senden Sie Ihren Kommentar