Orez și fasole clasic, Hoppin 'John este mâncat în ziua de Anul Nou pentru noroc - mazărea cu ochii negri simbolizează monedele și culoarea verde a collarilor stau la culoarea banilor.

Citeste mai mult + Citeste mai putin Randamente: 4 Ingrediente 3 linguri. Ulei de gatit 1 ceapa 4 scallions 1/2 lb. collard greens 1 3/4 tsp. sare 1/4 linguriță. piper negru proaspăt măcinat tsp. cayenne 1/2 lb. kielbasa sau alte cârnați afumați 1 oz. pachet de mazăre înghețată cu ochi negri 1 1/2 c. orez cu bob lung 3 c. conserve de bulion de pui de sodiu cu conținut scăzut de sodiu sau din stocul de casă Direcții
  1. Într-o cratiță mare sau în cuptorul olandez, încălziți uleiul peste căldură moderată. Adăugați ceapa și bulbii de scallion și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute. Adăugați verdele colțar, sare, piper negru și cayenne și gatiți-l, amestecând, până când verdele se învârte, aproximativ 1 minut.
  2. Creșteți căldura la un nivel moderat ridicat. Adăugați cârnații, mazărea cu ochi negri și orezul și gatiți-l, amestecând timp de 30 de secunde. Se amestecă supa și se aduce la fiert. Reduceți căldura până la scăzut și gătiți, acoperită, până când orezul este licărit și tot lichidul este absorbit, aproximativ 20 de minute. Îndepărtați-l din căldură și amestecați în vârfurile de scalp.
  3. Observații: verdele Collard, înțepenit până la topirea moliciunii în stilul sudic (lent-simmered cu o mulțime de carne de porc) sunt cu adevărat delicioase, dar verdele nu trebuie să gătească timp de ore. În douăzeci de minute, vor fi doar buni.
  4. Recomandarea vinului: Aromele robuste ale lui Hoppin 'John fac apel la un vin la fel de asertiv. Du-te la un zinfandel roșu, de culoare roșie, din California. Bogăția sa murdară este ușor de rezolvat.

Senden Sie Ihren Kommentar