Disse dekadent søte og søte, kokos-flecked godbiter smak akkurat som de kjære Girl Scout cookies, Samoas®.

Utbytte: 36 Ingredienser 1 c. usaltet smør 1/2 c. granulert sukker 1/2 ts. vaniljeekstrakt 2 c. allsidig mel 1/4 ts. bakepulver 1/4 ts. salt karamell-kokosnøtt saus (se oppskrift under) 2 c. semisweet sjokoladeflis 3 ts. grønnsak, canola eller annen smakfri olje karamellkokosaus 2 c. søtet kokosflak 1 1/2 c. granulert sukker 1/2 c. tung krem ​​4 ss. usaltet smør Veiledning
  1. I skålen av en stativblander utstyrt med padlevedlegget, krem ​​sammen smør og sukker i middels høy hastighet til det er lett og mykt, 3 til 4 minutter. Legg vaniljeekstrakt og bland for å innlemme.
  2. I en middels blandeskål, visp sammen mel, bakepulver og salt. Med blanderhastigheten på lav, legg til de tørre ingrediensene og bland den til bare kombinert. Vri deigen ut på en arbeidsflate og dannes til en plate. Pak i plastfolie og kjøl i minst en time.
  3. Forvarm ovnen til 325 grader F. Linjebakplater med pergamentpapir eller silikonebakmatte.
  4. Rull kakedeigen til 1/4-tommers tykkelse på en lettmelert overflate og kutt deigen i 2-tommers sirkler. Klipp en liten sirkel i midten med en annen sirkulær kutter eller et halm for å skape en "ring" form. Overfør kakedeigen til tilberedte bakervarer.
  5. Bake kaker i 15 til 18 minutter, til det er lett brunet på kantene. Kjøl på bakeplaten i 10 minutter, og overfør det til et ledningsstativ for å avkjøles helt.
  6. For å lage kokos-karamelsaus: Legg kokosflak i en skillet over middels varme. Rør hele tiden til kokosnøtten er lett brunet. Fjern fra varme.
  7. Varm sukker til et middels kastrull over middels høy varme, rør så ofte at sukkeret ikke brenner. Sukkeret vil danne klumper, smelter deretter inn i en væske og begynner å brune. Når alt sukker har oppløst seg og væsken er mørk gul i fargen, fjern den fra varmen. Hell i krem ​​og visp hele tiden til blandingen slutter å boble og blir glatt igjen. Visp i smør til smeltet og kombinert.
  8. Bruk en liten offset spatel eller baksiden av en skje for å spre et tynt lag med varm karamell over hver informasjonskapsel. Hell 1 kopp av den resterende karamellen over ristet kokos og rør om til kapp. Du vil at kokosnøtten bare skal være lett belagt med karamell, ikke svømme i den. Bruk din offset-spatel eller skje for å spre kokosnøttblandingen over karamellaget av hver informasjonskapsel og bruk en tannpirke for å fjerne den fra senterhullet. Tillat karamellen å sette opp (chilling kakene øker hastigheten opp.)
  9. Rør et bakeplate med pergament eller vokspapir. Varm sjokoladeflis i mikrobølgeovnen, rør hvert 15. sekund, til smeltet og glatt. Rør i olje for å tynne ut sjokolade. Dyp forsiktig dybden av hver informasjonskapsel i sjokoladeblandingen og legg på det tilberedte bakepladet. Dyp en gaffel i sjokolade- og drizzle-linjene med sjokolade over toppen av hver informasjonskapsel (det kan hende du må varme opp sjokoladen igjen hvis den er avkjølt litt og blitt for tykk til å dryppe). La sjokolade sette opp ved romtemperatur eller i kjøleskapet før servering.

Senden Sie Ihren Kommentar