Recept med tillstånd av David Pasternack Annons - Fortsätt läsa nedan

TROUT ALMOST AMANDINE MED PISTACHIOS

SERVES 4

3 msk osaltat smör, smält

3 msk extra virgin olivolja

1/2 kopp pistaschocker, skalade och krossade

4 6 ounce benfria öringfiléer

Havsalt

Nytjord svartpeppar

2 citroner, skivad 1/4 tum tjock

1. Förvärm pannkakan.

2. Kombinera smöret och olivoljan i en bred grund skål. Placera de krossade pistascherna i en annan bred ytlig skål.

3. Sila öringfiléerna med salt och peppar. Skjut filéerna genom smöroljeblandningen och tryck sedan köttsidan ner i pistaschötterna. Placera filéerna, skinnsidan neråt, på ett bakplåt och toppa vardera med två eller tre citronskivor.

4. Smäll fisken i 6 till 8 minuter tills nötterna är guldbruna och fisken har börjat flinga. Servera omedelbart med bubblande smör och olja sked över.

DEVON GÖR TROUTEN

Forell Nästan Amandine: Det vill säga med pistaschötter. Det är en form av en tanke och inte en dålig. Öring med sauterade mandel är en klassiker som jag inte tror behöver förbättras. Det finns något om hur torra mandlar är som gör parning med brunt smör perfekt. Pistaschötter har mer olja i dem och tycks inte behöva smöret lika mycket. Med det sagt är de gröna pistaschötterna en uppfriskande idé, och det här gör en attraktiv och mycket lätt middag.

Pasternack säger att någon öring kommer att göra för denna maträtt, men hans preferens är för guldöring, för att han älskar köttets färg. Jag antar, eftersom han är så passionerad om fisk, fiske och fiskare att han använder vild öring. Om du någonsin har haft en sautéed i smör över ett lägereld, vet du hur sublim en måltid det kan vara. Jag följde receptet och använde halv olivolja och halvt smör, men jag tror, ​​eftersom fisken och nötterna båda har en så delikat smak, att allt smör skulle ha varit bättre.

Annons - Fortsätt läsa nedan

Mitt största problem är att hitta smak i öringen tillgänglig för mig. Min fishmonger bär bara jordbrukad öring, som i bästa fall inte har smak och i värsta fall smakar som fiskemulsion. Att veta en fiskare skulle vara en riktig fördel här.

Senden Sie Ihren Kommentar