Cal / Serv: 375 Randamente: 6 Timp de gătit: 0:25 Timp total: 0:25 Ingrediente 1 c. couscous 1 poate fi un bulion de pui sau un bulion de legume 1/4 c. ulei de măsline 1/4 c. congelat concentrat suc de portocale 1/4 c. oțet balsamic 1 lingura. Dijon mustar 1/2 linguriță. sare 1/4 linguriță. ardei negri macinat macinat 1 poate fi de garbanzo 3 cepe verzi 1/2 c. prune netede 1 spanac mic de ciuperci 2 portocale mari pe buric 1/4 c. felii de migdale rulate Direcții

  1. Pregătiți couscous ca etichetă direcționează, dar folosiți bulion plus apă la o cantitate egală de apă cerută pe etichetă și nu utilizați margarină sau unt sau sare.
  2. În castron mare, cu fir sau furculita, amestecați ulei de măsline, concentrat de suc de portocale, oțet, mustar, sare, piper, și 2 linguri de apă. Se amestecă în couscous, boabe garbanzo, ceapă verde și prune; arunca bine.
  3. Rezervă mai multe frunze mici de spanac pentru garnitură. Răsturnați frunzele rămase în bucăți de mâncare și amestecați în amestec de couscous. Tăiați coaja și miezul alb din ambele portocale. Tăiați 1 portocaliu în felii; taie fiecare felie în jumătate. Tăiați restul portocaliu în bucăți de mărime de mușcătură. Amestecați bucățele de portocal în amestec de cuscus.
  4. Salata de couscous linguriță în castron mare. Decorați cu felii de portocale și frunze de spanac rezervate. Presărați migdalele deasupra.

Senden Sie Ihren Kommentar