Acest suflet delicat se mândrește cu un gust bogat de caise și grăsime zero, făcându-l desert perfect pentru conștiința sănătății.

Cal / Serv: 150 Randamente: 6 Ingrediente 1 pachet de caise uscate 3/4 c. suc de portocale 1/4 c. zahăr 2 linguri. zahăr 6 albușuri mari de ouă 1/2 linguriță. cremă de tartru 1 linguriță. extract de vanilie Direcții
  1. În cratiță mică peste căldură mare, caise căldura și suc de portocale până la fierbere. Reduceți căldura la joasă; acoperiți și fierbeți 10 minute sau până când caisele sunt înmuiate.
  2. În blender la viteză medie sau în procesor de alimente cu lama cuțit atașat, se amestecă caise cu orice lichid în cratiță până la purjate. Puneți piureul de caise în castron mare; se răcește la temperatura camerei.
  3. Spray șase 6-unce suflé feluri de mâncare sau pahare de crăciun cu spray de gătit nonstick și presărați cu aproximativ 2 linguri de zahăr.
  4. În bolul mare, cu mixer la viteză mare, bate albusurile de ou și cremă de tartru până se formează vârfuri moi; bate în extract de vanilie. Bateți cu viteză mare, presărați treptat în zahăr de 1/4 cană, bătând până când zahărul se dizolvă, iar albi stau în vârfuri rigide.
  5. Cu spatula de cauciuc, pliați o treime din albul de ou bătut în amestec de caise pentru a lăsa amestecul. Apoi, pliați în albii rămași, jumătate la un moment dat. Împărțiți amestecul de caise în feluri de mâncare; cu spatulă metalică, ținută la un unghi de 45 de grade față de sufle, face un vârf gălbui pe fiecare suflé.
  6. Așezați mâncărurile sufle pe tigaia de jelly pentru o manipulare mai ușoară. Dacă nu serviți imediat, sufletele pot fi refrigerate timp de până la 3 ore înainte de coacere.
  7. Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Coaceți suflețele timp de 12 până la 15 minute până când acestea sunt umflate și vârfurile sunt de aur. Serviți sufleții imediat.

Senden Sie Ihren Kommentar