Aceleași oameni care au inventat pesto au venit cu ideea fericită de servire a pastelor cu cartofi. Acesta este modul tradițional din Liguria pentru a servi pastele al Pesto.

Citește mai mult + Citește mai puțin Cal / Serv: 405 Randamente: 4 Ingrediente Pesto 3 cățel de usturoi 2 c. frunze proaspete de busuioc 1/4 c. ulei de măsline extra-virgin 2 lingurițe. nuci de pin 1 1/4 linguriță. sare 1/2 c. brânză parmezană rasă și cartofi 12 oz. uscate fettuccini sau linguine 3/4 lb cartofi pentru uz general 3 linguri. grele sau biciuire smântână Direcții
  1. Făcând pesto: În tigaie mică de apă fierbinte, gatiti catei de usturoi 2 minute; scurgere. Transferați usturoiul la procesorul de alimente și adăugați busuioc, ulei de măsline, nuci de pin și sare. Procesați până când este netedă. Îndepărtați sosul în castron și amestecați brânza de parmezan. Setați pestoul la o parte la temperatura camerei.
  2. Aduceți un vas mare de apă sărată până la fierbere. Adăugați pastele și gătiți conform pachetului direcționează până la al dente.
  3. Între timp, într-o cratiță medie cu apă sărată care fierbe, gătiți cartofii timp de 7 minute sau până când vă faceți griji. Scurgeți, rezervând 3/4 cupa lichidului de gătit. Transferați cartofii în castron mare.
  4. Se scurge pastele. Transferați în castron cu cartofi. Adăugați pesto, rezervat cartofi lichid de gătit și cremă, și arunca bine pentru a combina bine.

Senden Sie Ihren Kommentar