1. Kokende i stedet for å smelte
Du vil ha en liten boble eller to å stige til overflaten av væsken hvert par sekunder. Mer enn det, og ditt kjøtt og grønnsaker kommer ut tørr og overcooked.

2. Ikke bruk nok salt
Ingenting er like viktig som krydder riktig. Smak mens du går. Mens du kan bruke en oppskrift som en veiledning, lær å stole på dine egne smakløsninger.

3. Ignorerer vann
Tror du ikke kan lage en deilig suppe fordi du ikke har kjøttkraft? Bare bruk vann i stedet. Stol på meg på denne. Faktisk er det bedre å bruke vann enn en dårligere kjøttkraft. Før du tømmer i en boks eller beholder med kjøttkraft, smake den. Hvis du ikke ville spise den som, hvorfor vil du legge den til suppa? Du kan også finne deg å foretrekke supper laget med vann, noe som virkelig lar ingrediensene skinne. Bare vær oppmerksom på at når du bruker vann, er det spesielt viktig å legge til riktig mengde salt. En av mine personlige triks er å kaste i en skall av parmesanost for å hjelpe smaken suppa mens den simmers.

4. Overcooking grønnsakene
La oss si at du lager hvit bønnesuppe. Begynn med å sautéing løk, hvitløk, kanskje selleri, deretter tilsett vann og bønner, og smør. Legg gulrøtter i den siste halvtimmen eller så eller når bønnene er nært anbud. På den måten vil gulrøtter komme ut tilberedt, men ikke grøtaktig. Ditto, for andre grønnsaker ... legg dem i henhold til hvor mye tid de trenger å lage mat.

5. Tilsetning av tomater i begynnelsen
Syren i tomater kan holde bønner og grønnsaker sprø. Ikke legg tomater til de siste 20 minuttene når alle andre ingrediensene er nært anbud.

6. Forsinnelse å garnere
En håndfull friske urter, ferskjord pepper, en sprinkling av parmesanost og knaske croutoner legger til slutt når det gjelder smak og tekstur. Når jeg lager lentil eller splittet ertesuppe, liker jeg å legge til et sprut med balsamicoeddik eller sprut av frisk sitronsaft til hver bolle for å lyse smaken. Andre gode siste øyeblikkstilskudd: en dukke av yoghurt eller rømme, ristet gresskarfrø eller en skje med pesto.

7. Ikke prøver en trykkkokeren
Hvis du er redd for å bruke en trykkkomer, er det på tide å komme over det. Med flere sikkerhetsfunksjoner er dagens modeller feilfrie. Hvorfor bruke en, spør du? Når din hubby ringer for å fortelle deg at han kommer ned med en kald, hvis du henter en kylling, kan du ha hjemmelaget suppe på bordet på under en time.

Sjekk ut God Housekeeping's gjennomgang av både stovetop og elektriske modeller før du kjøper.

Fortell oss: Hva er hemmeligheten din til den perfekte suppe?

Denne artikkelen opprinnelig ble vist på GoodHousekeeping.com.

Fra: God Housekeeping USA

Senden Sie Ihren Kommentar