Alla saker du älskar om smälta kakor-men med extra snygghet av Snickers.

Utbyte: 9 - 12 Prep Tid: 0:10 Koktid: 0:08 Totaltid: 0:30 Ingredienser 2 msk. allround mjöl 2 msk. kakaopulver 1/2 tsk. bakpulver 1/8 tsk. salt 2 stora ägg 1/3 c. socker 1 tsk. vanilj extrakt 4 msk. osaltat smör, skuren i bitar 8 mini Snickers, frusna (plus mer för garnering) vispad grädde, för garnering Anvisningar
  1. Förvärm ugnen till 400 ° F. Spraya en muffin med matlagningsspray.
  2. I en liten skål, vispa ihop mjöl, kakao, bakpulver och salt.
  3. Blanda ägg, socker och vanilj extrakt i en blandningsskål med en elektrisk mixer. Slå med whisk attachment på hög tills blandningen är tjock, vit och tredubblad i storlek, ca 5 minuter.
  4. Placera choklad och smör i en medelglassskål och smälta i mikrovågsugnen med 30 sekunders mellanrum, rör om med gummimuskeln tills den är jämn. Låt det svalna något, och lägg sedan till äggblandningen. Använd gummispateln och vik försiktigt blandningen. Tillsätt mjölblandningen och fortsätt att vikas tills den kombineras.
  5. Dela smeten i muffinkoppar ungefär halvvägs.
  6. Lägg en Snickers i mitten av varje tårta. Baka i 6 minuter. Överför på trådstället i 1-2 minuter, lägg sedan ett kakan på toppen och återgå. Överför minikakorna till serveringsplattan med en spatel. Servera omedelbart och garnera med mer hackade Snickers och vispgrädde.

Senden Sie Ihren Kommentar