Aceste mușcături de unt de arahide sunt o trăire excelentă în orice moment al anului. Amestecul de unt de arahide și ciocolată albă este o combinație excelentă.

Citeste mai mult + Citeste mai putin Randamente: 24 portii Timp de pregatire: 0:15 Timp total: 2:15 Ingrediente 1 1/2 pachet BAKER'S Chocolate White (6 oz total) 1/2 c. PLANTERS Unt cremos de arahide c. apă 1 pachet JELL-O Pudding instant Butterscotch 3 c. zahăr pudră 6 linguri. tocat cu alunecare PLANTERS Directii uscate prăjite cu arahide
  1. Linie pătrată de 8 inch cu folie, cu capete de folie care se întind pe laturi. Cuptor cu microunde primele 3 ingrediente în castron mare cu microunde la 2 minute înalte; amestecați până când ciocolata este topită complet și amestecul este bine amestecat.
  2. Adăugați amestec de budincă uscată; se amestecă cu miezul de 2 minute Se amestecă treptat în zahăr; apăsați pe fundul tăvii pregătite. Sus cu nuci; apăsați ușor în fugă pentru a vă asigura.
  3. Frigider 2 ore sau până la fermă. Utilizați mânere din folie pentru a ridica fudge din tigaie înainte de a tăia în bucăți.

Senden Sie Ihren Kommentar