OPBRENGST: Ongeveer 20 stukjes Advertentie - Lees hieronder verder

INGREDIËNTEN

1 stokbrood in Franse stijl

1 rode paprika

2 teentjes knoflook

2 eierdooiers

1 citroen

1/2 kopje canola-olie

1/2 kopje extra vierge olijfolie

Verse grond zwarte peper

8 ons olijfolie-verpakte tonijn

2 eetlepels gerolde amandelen, geroosterd

Bieslook, voor garnering, in 1 gesneden -inch stukken

VOORBEREIDING

1. Verwarm de oven voor op 350 graden F. Sl 2. Snijd de stokbrood in rondes, ongeveer 1 / 4- tot 1/2-inch dik. Borstel licht met olijfolie en toast op 350 graden F voor 6 tot 8 minuten of tot lichtbruin. Zet apart voor de eindmontage.

* Mag worden bewaard in een luchtdichte container op een koele, droge plaats gedurende maximaal 1 week. 3. Om de peper te roosteren en te schillen, moet de schil eerst worden verkoold. Dit kan worden bereikt door de droge peper direct boven een open vlam (zoals een gasfornitop of een grill) te plaatsen totdat de schil volledig zwart is. Zonder een open vlam kunnen de paprika's ingewreven worden met olijfolie, zout en peper en in een oven met een temperatuur van 450 graden worden geplaatst totdat de huid blaren en bubbelt. Na het verkolen of blaarvorming van de schil, plaats de peper in een kom en dek goed af met plasticfolie of plaats in een plastic zak en knoop dicht. Als het koel genoeg is om te hanteren, gebruik dan je vingers om de huid te schillen. Als er nog wat zwarte stukjes verkoolde schil achterblijven, maak je geen zorgen - ze voegen een mooie geroosterde smaak toe. Spoel de peper nooit - dit wast diezelfde "mooie geroosterde smaak" direct in de afvoer. Schraap de zaden weg van de gepelde paprika's en snij in reepjes.

4. Maak de aioli door knoflook, eierdooiers en 2 theelepels citroensap te combineren in een blender of keukenmachine en puree. Terwijl de blender / keukenmachine nog draait, voegt u de canola en olijfolie toe in een langzame, gestage stroom. Voeg, wanneer de oliën volledig zijn opgenomen, een paar gemalen verse peper toe.

Advertentie - Lees verder hieronder

5. Haal de tonijn uit zijn blik en laat overtollige olie weglopen. Breng over naar een kom en pas op dat u de grote brokjes niet breekt. Voeg 2 eetlepels van de aioli en de amandelen toe aan de kom. Vouw zachtjes tot goed gecombineerd.

6. Schik de crostini op een schaal en leg ze elk met reepjes geroosterde peper erop. Voeg 1 afgeronde eetlepel tonijnmengsel toe aan de paprika's en werk af met een enkel stuk bieslook op elk stuk.

Senden Sie Ihren Kommentar