Friskfremstillede bagels kan stå på egen hånd eller tage en salig tur med spredning af Bacon-Scallion Cream Cheese. Morgenens fornøjelser, dette allokerende gør det nemt at smide beddækkene og race til morgenbordet.

Læs mere + Læs mindre Cal / Serv: 239 Udbytte: 13 Ingredienser 7 1/2 c. brød mel 1 1/2 tsk. øjeblikkelig aktiv tørgær 2 1/2 c. vand 2 3/4 tsk. salt 1 el. honning 2 el. majsmel 1 el. bagepulver Kørselsvejledning
  1. Lav dejen: Kombiner 4 kopper mel og 1 tsk gær i en stor blandeskål. Pisk vandet ind i melet, indtil det er glat. Dæk skålen med plastikfolie og fastgør blandingen på et varmt, trækfrit sted indtil boblende og dobbelt i volumen - ca. 2 timer. Rap skålen på en arbejdsflade for at kollapse dejen. Tilsæt resterende gær, 3 kopper mel, salt og honning og bland til ingredienserne danner en kugle. Overfør dejen til en let melet overflade og knæ, der arbejder i det resterende mel, indtil dejen er stiv men satin - ca. 10 minutter.
  2. Form bagels: Linje 2 bagplader med pergamentpapir, sprøjt med vegetabilsk olie og sæt til side. Skab dejen i tretten 4 1/2 ounce bolde, dækk med et rent, fugtigt køkkenhåndklæde og lad det opstå i et varmt, trækfrit sted i 20 minutter. Lav et hul i midten af ​​hver kugle af dejen og udvide den til bagel er omkring 4 inches i diameter. Returner bagels til bagepladerne, dæksel med plastikfolie og lad opvarme et varmt, trækfrit sted i 20 minutter. Overfør bagels til køleskabet og lad hvile i 12 til 24 timer.
  3. Kog bagels: Fyld en stor hollandsk ovn med vand og kog over høj varme. Fjern bagels fra køleskabet og lad hvile i 20 minutter. Stænk 2 bageplader med majsmel. Forvarm ovnen til 500 grader F. Tilsæt bagepulver til vandet og poch 2 til 3 bagels ad gangen i 30 sekunder på hver side. Fjern dem med en slidsesked og læg dem på de tilberedte bagplader. Gentag med resterende bagels. Bages i 5 minutter. Drej pander, reducer ovntemperaturen til 450 grader F, og bages til gyldenbrun - ca. 15 minutter. Overfør til et stativ til afkøling.

Senden Sie Ihren Kommentar