Breaking Bad satt til Elle Decor dekkeverdige hus, tror jeg, "ja, jeg kunne helt gjøre det!" Så, seks timer i IKEA-hack, skjønner jeg at jeg er begge (a) ikke Joanna Gaines og (b) veldig uheldig på alt som krever hammer og negler. Gaines blander opp en mango, 1/2 kopp ananasbit, et skvett av ananasjuice og kokosmælk, og skaper en tykk, lyse oransje smoothie. Det er ikke tilsatt sukker eller yoghurt, og ærlig talt savner du det ikke. Frukten er søt nok på egenhånd, og den er super tykk (spesielt hvis du bruker pureed mango i stedet for ananasjuice), noe som gjør den mer fylt enn den typiske grab og drikke.

Du vil ikke gå glipp av kjøtt eller karbohydrater her; men rettferdig advarsel - du vil kanskje spise hele bolle i en innstilling. Ikke at jeg har gjort det. ... To ganger, eller noe.

Den vanskeligste delen venter på balsamicoeddik og honning å redusere til sirup. (Bare følg en blanding av 4 deler balsamico til 1 del honning.) Hvis tanken på reduksjoner freaks deg ut, selger mange kjøpesentre balsamico eddik glasur du kan bruke i stedet.

Drikk: Sparkle Punch

Dette forutsatt at jeg skal gå sånn. Gaines har "sparkle punch" i hennes fjerde juli tablescape, men hun bryter ikke nøyaktig hva det er. Heldigvis gjør Internett. Et uformelt søk viste at gnistslag er en ting-en ting som ofte involverer sitrus- eller seltzer, limonade og bærfarging (sistnevnte enten i form av frisk frukt, fruktjuice eller Jell-O-blanding).

Venstre til min egen tolkning, jeg hoppet over jordbær Jell-O og brukte en 50-50 blanding av sitronade og tranebærjuice, og toppet den av med ginger ale for litt svimmelhet. Tranebærens tarthet holdt drikke fra å smake for sukkerholdig søt. Det var skarpt og forfriskende, men selvfølgelig trodde mange at det ville bli enda bedre spiked med vodka som en stor-batch-cocktail for å tjene på sommerfester.

Middag: Margherita Pizza

Så snart en oppskrift krever aktiv tørr gjær, kryser jeg. Uten grunn. Jeg er alltid paranoid om varmtvannet er bare varmt nok-110 grader, for å være nøyaktig - for å våkne opp gjæren. Deretter diskuterer jeg hvor flaskende gjæren skal være å være "kremaktig", samtidig som den blir litt utbredt av konseptet med kremaktig gjær generelt. Men ærlig talt er freaking over gjær som å sitte på en gyngestol: Det gir deg noe å gjøre, men det får deg ikke noe sted. Og 90 prosent av tiden fungerer gjæren fint, med mindre det går langt forbi utløpsdatoen. Eller du bruker kokende vann for å prøve å aktivere det, og drepe det i stedet. Joanna skare er verdt internkampen. Det er flecked med tørket basilikum og viser seg lett og seig, men ikke gummy. (Hvis du virkelig hater gjær, sparer du sjelen og går med kjøpt deig, så topp kaken med ekstra basilikum. Ingen bekymringer.)

Det er en prosess-en som begynner å smelte på rekordtid, men selv jordbærhattere kunne ikke ' Ikke motstå å stjele et stykke. Innen en halv time var hele kaken borte, noe som var bra: i den tiden hadde det allerede blitt en milkshake-lignende slush. Ikke at noen brydde seg.

Annonse - Fortsett å lese under

Den store avsløre

Mens disse rettene ikke overrasket folk så mye som tiki-tema-behandlerne tjente da jeg bodde la vida Lauren Conrad-og ikke forårsaket "Hva er det som lukter og kan du lage det stopper ?! " reaksjon jeg mottok under min Gwyneth Paltrow diett dager - de var universelle publikum-pleasers. Smoothie og quinoa salat ble en umiddelbar ukedag stift. Når det gjelder pizza og kake, ville jeg forenkle begge rettene ved å bruke kjøpt deig til den tidligere, og blande fersk sitronzest og en spritz sitronsaft til jordbær iskrem, i stedet for å varme og straine friske bær, for sistnevnte.

I det øyeblikket jeg skrev den siste setningen, slår det meg: Kanskje det er alle snarveiene jeg tar - ikke bare når du lager mat, men noe som gjør at IKEA-hackene mine ser mindre Magnolia Market og mer rett opp Pinterest mislykkes. Sannsynligvis.

Men jeg er fortsatt ikke klar til å ta en sledehammer til veggene mine.

Senden Sie Ihren Kommentar