Last-minute Valentinovo darovi sisati. Ništa ne govori "Ne mogu se smetati" više od kutija čokolade s lijekom (osim ako stvarno ne volite Whitmanove uzorke, ofc).

Kako bi popravili ovaj "sretan" Valentinovo darovni problem, Jolly Rancher iskoristio je nagradu za nacionalnu nagradu Mary Ping i Fabrice Covelli kako bi dizajnirali liniju nakita koja izgleda kao Jolly Rancher tvrdi bomboni i daju im sve samo na vrijeme kako bi popravili sve prošlih trenutaka Valentinovo zagonetke.

Zbirka narukvica, ogrlica, prstena i naušnica sadrži krivotvorine Jolly Rancher slatkiše koje su iste veličine kao i pravi bomboni i dolaze u duginim bojama od 5 tvrdi bombona, uključujući purpur (grožđe), crvenu (trešnja) , zelena (zelena jabuka), ružičasta (lubenica) i plava (plava malina).

"Kupnja poklona za Valentinovo je sranje ... Posebno kada je Valentinovo pravo oko kutu, i, dobro, zaboravili ste. Dok dijamanti mogu trajati zauvijek, Jolly Rancher tvrdi slatkiš traje i dugo", Erik Falck, Voditelj Jolly Rancher, rekao je u priopćenju. "Ovdje smo da spasimo naše odani obožavatelje iz najsigurnijih situacija - pokušavamo pronaći" dar "za voljenu osobu samo nekoliko dana prije Valentinova."

Za šansu da biste dobili vaše ruke na faux bombona nakit, sve što trebate učiniti je hop na Twitter od sada do 16:00. ET u utorak, 13. veljače i podijelite osobnu noćnu ljubav s darom iz Valentinovo iz prošlih odnosa - nije važno jeste li bili na davanje ili primanje. Obavezno označite @Jolly_Rancher i upotrijebite hashtags #ValentinesDaySucks #Sweepstakes da biste se kvalificirali.

Natjecanje je otvoreno za stanovnike kontinentalnog SAD-a i District of Columbia koji imaju 18 godina ili stariji. Ovdje pogledajte cijeli popis pravila.

Instagram

Senden Sie Ihren Kommentar