Ceea ce este posibil să nu știți despre cafeaua zilnică de cafea este că aceasta contribuie la milioane de kilograme de deșeuri. În fiecare an, când boabele de cafea sunt extrase din fructul în care cresc, ceva numit coji este aruncat deoparte. În loc să adăugați la această cantitate enormă de deșeuri, puteți să le eliminați - toate folosind această ceașcă de cafea.

Creat de HuskeeTech, o nouă serie de cupe de rășină reutilizabile sunt fabricate din respectivul coji. Practic, acum puteți bea cafeaua de dimineață din cafea - cât de rece este asta ?! Cupele sunt, de asemenea, rezistente la cipuri și fisuri, sunt în siguranță la mașina de spălat vase și vă vor menține cald cafeaua mai mult timp decât cana medie ceramică.

Cumpărați prin Kickstarter spre cafenelele de pe tot globul, cupa australiană este disponibilă și pentru consumatori în patru pachete, fie în dimensiuni de 6, 8, fie de 12 uncii. De asemenea, puteți alege dintr-un finisaj mat negru sau alb. Dacă doriți o varietate, farfurii de însoțire sunt universal și toate cupele sunt făcute pentru a strânge împreună. Chiar acum, un set de patru începe de la 35 $, dar contractul Kickstarter se poate vinde dacă nu ești rapid.

Sincer, suntem încă în căutarea meta-ului.

Senden Sie Ihren Kommentar