De bladeren vallen weg, waardoor de bagage van de bomen een beetje lichter is om te dragen. Houtrook komt uit de schoorsteen van de buren. De lucht wordt vroeg donker en brengt iedereen naar binnen. Het draagt ​​allemaal bij aan een gevoel van thuis en comfort, familie en warmte.

Dankzegging kan uw vakantie gelukkig maken. Op zoek naar een grotere stroom van inkomsten? Leg seizoensgebonden kalebassen en fruit, dennenappels, eikels en geoogste groenten zoals gedroogde mais in een hoorn des overvloeds en plaats deze op uw eettafel. Dit is een traditionele feng shui-remedie om meer geld, meer welvaart en meer overvloed op te roepen.

Wil je zeker weten dat de gezinsbijeenkomst goed verloopt? Gebruik een tafelkleeddoek om eventuele negatieve vibraties te absorberen; en gebruik kleine aangestoken kaarsen als decoratie om het licht te verzachten en een vredig huishouden te stimuleren. Maak een danklijst. Deel een lieve zaak met betrekking tot familieleden of vrienden die u dankbaar voor hen maken. Kijk dan terwijl ze denken aan nog drie redenen waarom ze gelukkig, vernederd en compleet zijn om je te kennen.

Ben je op zoek naar een beetje meer waardering voor alle dagen die je hebt doorgebracht met bakken en roosteren, zeven en sissen in je poging om iedereen te laten zien hoeveel je om je geeft? Zorg ervoor dat je een gele moeder in het midden of in het midden van de achterwand van je hoofdverdieping of in je eetzaal plaatst. Op een dag als Thanksgiving, die meer waardering verdient dan jij?

Misschien verliep dit jaar alles niet precies zoals gepland, maar ben je hoopvol voor het volgende? Schrijf deze wensen op gedroogde bladeren of maïsbloemen - of zelfs op papier - en begraaf ze zodat hun energie kan uitgroeien tot iets vruchtbaars voor je toekomst. Terwijl je in de tuin bent, plant je wat bollen voor de lente.

Dit zijn slechts enkele manieren waarop u nog een jaar oogst en vakantie kunt vieren. Vrolijke Thanksgiving!

Van: Redbook

Senden Sie Ihren Kommentar