Šanse su da ste jeli brzu hranu u vašem automobilu, vjerojatno ste prolili kečap u automobilu. Ili med gorušica, ili ranč, ili kakav bi bio tvoj omiljeni umak za umakanje. Kampanja "Kickstarter" uskoro bi mogla riješiti vaše neuredne probleme s prehranom.

Izum genije nazvan je DipClip, a to je umetak za umak u automobilu koji se uklapa u veći broj otvora za automobil, zahvaljujući univerzalnom uzorku po uzoru na mobitel. Stvoritelji, Milkmen Design, učinili su prljavi posao i testirali umake iz svakog velikog lanca brze hrane, uključujući McDonald's, Wendy's, Burger King i Chick-fil-A, kako bi bili sigurni da radi s gotovo svim umacima od brze hrane.

Budući da je DipClip dio kickstartera, proizvod će biti financiran samo ako dostigne svoj cilj do određenog datuma;

Kao što je prikazano na jednom od videozapisa objavljenih na stranici Kickstarter proizvoda, dizajn je testiran tako da bude što sigurniji kako biste mogli dvostruki zamoči cijeli dan bez prolijevanja. Stvoritelji su prošli kroz desetak inačica prije nego što se naselili na trenutni dizajn koji odgovara većini oblika umaka (kvadratni, kružni, pa čak i paketi Heinza).

Ako ste jedan od onih zdravih čudaka koji ne jedu krumpiriće, kontejner se također može koristiti za stvari poput humusa, soje ili salate. Za ostale nas, kolačići automobila nikada neće biti isti (na najbolji mogući način).

Senden Sie Ihren Kommentar