Jedna od skrivenih radosti odlaska u Disney Magic Kingdom - osim zurenja u nevjerojatna lica koja ljudi čine kada su uhvaćeni na kameri na Splash Mountainu - je desert uvučen u neusporedivu malu trgovinu pod nazivom Aloha Isle u Adventurelandu. Trgovina je specijalizirana za poslastice s ananasom, ali nitko nema više kultnog slijeda nego Dole Whip.

To je kremasti slatki ananas koji je kovitliran visoko u plastičnoj šalici parfaita ili se koristi u tropskom soda plutaju i to je dovoljno božan da vas zaboravi da je vaš nos napušten od sunca i da ste potpuno nosili pogrešne cipele za Disney i zaklinjete se slijedi ga, a ne duhoviti duh, kao što bi vas progonila Haunted Mansion - nego dijete koje nikada neće prestati vrištati.

Ah, odmor, zar ne?

Budući da ne možemo samo hop na monorail bilo koji dan u tjednu i naručiti Dole Whip - a ne živimo dovoljno blizu plantaže Dole na Havajima gdje se i prodaje - odlučili smo se napraviti sami. Jedan koji ne bi zahtijevao proizvođača sladoleda.

Uživajte u laganom servisu odmah ili ostavite u zamrzivaču nekoliko sati. Nakon što je potpuno zamrznuta, imate kremasti slatki slatkiš, koji je svakako zadovoljan kao stvarna stvar.

Uzmite recept.

PIN ZA ZAKLJUČ:

Senden Sie Ihren Kommentar