Trebuie să-mi pun pălăria la soția mea pentru asta. Ea este o fată din Texas prin și prin ea, iar ea îi iubește pieptul de carne de vită cu coleslaw și muraturi. Și eu fac asta, dar nu am răbdarea să aștept până la piept. Acest burger a satisfăcut dorința ei de a avea un gust acasă și de a avea nevoie de viteză, toate într-o singură, făcându-l clasic în casa noastră. Acest burger sa dovedit popular printre patronii Palatului Burger al lui Bobby.

Citeste mai mult + Citeste mai putin Randamente: 4 Ingrediente Coleslaw 3/4 c. maioneză 1/2 ceapă albă mică 1 lingură. zahăr 2 lingurițe. semințe de telina 3 linguri. oțet de mere de cidru de mere 1 cap de varză mic 1 sos de morcovi mare de kosher Piper negru macinat Burgers 1 lingura. ancho chile pulbere 2 lingurițe. dulce boia spaniolă 1 linguriță. pulbere uscată de muștar 1 linguriță. chimen la sol 1 linguriță. coriandru la sol 1 lingurita. uscate oregano 1 linguriță. kosher sare 1/2 linguriță. Piper negru macinat 1/2 linguriță. chile de arbol pulbere 1 1/2 lb. mandrină de pământ (80 la sută macră) 1 1/2 linguri. ulei de canola Sos de gratar 4 Hamburger chifle mori marar Directii
  1. Pentru a face legume: Whisk împreună maioneza, ceapa, zahăr, semințe de țelină și oțet într-un castron mare. Se adaugă varza și morcovul, se condimentează cu sare și piper și se amestecă pentru a se combina. Lăsați să stea cel puțin 15 minute și până la 1 oră înainte de servire.
  2. Pentru a face burgeri: Whisk împreună pudra ancho, boia de ardei, praf de muștar uscat, chimen, coriandru, oregano, sare, piper negru, și pulbere de arbol chile de arde într-un castron mic.
  3. Împărțiți carnea în 4 porții egale (aproximativ 6 uncii fiecare). Formați fiecare porție liber într-un burger gros de 3/4-inch și faceți o depresiune profundă în centru cu degetul mare. Sezonul pe ambele părți ale fiecărui burger cu amestec de condimente.
  4. Bucurați-vă de burgeri, folosind uleiul de canola și periați cu o parte din sosul de grătar după ce le răsturnați.
  5. Așezați burgerii pe fundul buteliilor și lingurați mai mult sos de grătar. Top fiecare cu câteva legume și câteva murături. Acoperiți cu vârfurile și serviți imediat.

Senden Sie Ihren Kommentar