Ikke hver dessert skal være à la mode, men det tilføjer en vis noget til din dessert. For en frisk sommer twist, prøv topping det med sorbet i stedet for is. Eller nyd denne duftende, let blomster sorbet alene.

Denne opskrift er et akkompagnement til Rose-Scented Plum Crumble Tart.

Læs mere + Læs mindre Udbytte: 5 kopper Forberedelsestid: 0:35 Total tid: 4:00 Ingredienser 2 c. sukker 2 blommer 2 el. frisk citronsaft 2 tsk. rosenvand (såsom Cortas, tilgængelig på Amazon.com) Klem af groft salt Vejledning
  1. Kombiner sukker, 1 1/2 kopper vand og blommer i en lille gryde og bring til en simmer, omrør, indtil sukker er opløst. Fjern fra varme og lad afkøle helt. Pass gennem en fin sigte i en skål, og tryk på faststoffer for at ekstrahere så meget væske som muligt.
  2. Rør citronsaft, rosenvand og salt i sukker sirup. Kog til det er godt afkølet, mindst 2 timer og op til natten over. Rør godt og frys derefter i en ismaskine efter producentens anvisninger. Opbevares i fryser i en metalbrødspande, dækket med plastfolie, indtil den er klar til servering, op til 2 dage.

    Leder du efter flere dessertideer? Tjek vores hjemmelavede chokolade chip cookie opskrifter, apple pie opskrifterog chokolade kage opskrifter.

Senden Sie Ihren Kommentar