De cake heeft een scherpe smaak van de sinaasappelschil en is gevuld met zoete sinaasappelmarmelade. Als u wilt, kunt u ze vervangen door citroenschil en citroengestremde melk, of de schil weglaten en de cake vullen met andere soorten jam, zoals frambozen, bramen of aardbeien (zorg ervoor dat u zaden zaait voordat u ze gebruikt). Om de cakestukken te versieren, gebruikten we rode, oranje, gele, turquoise en koningsblauwe voedselkleuren met gelpasta.

Meer lezen + Lees minder Resultaten: 8 Ingrediënten 1 c. ongezouten boter 2 1/4 c. gezeefde cakebloem (niet zelfrijzend) 1/2 c. melk 4 grote eieren 1 1/2 theel. puur vanille-extract 1 oranje 1 1/2 c. suiker 2 theel. bakpoeder 1/2 theel. zout 1 c. zoete sinaasappelmarmelade Swiss Meringue Buttercream Food coloring Directions
  1. Verwarm de oven voor op 350 graden C. Bekleed een 11- bij 17-inch omrande bakplaat met bakpapier; boter perkament en zijkanten van de pan, en stof met bloem. Opzij zetten.
  2. Klop melk, eieren, vanille en sinaasappelrasp in een kleine kom. In de kom van een elektrische mixer uitgerust met de paddle bevestiging, combineer bloem, suiker, bakpoeder en zout. Met de mixer op laag, voeg je de boter 1/2 stick per keer toe; klop tot het mengsel de textuur is van een grove maaltijd. Voeg de helft van het melkmengsel toe en verhoog de snelheid tot gemiddeld hoog; sla 1 minuut. Terwijl de mixer loopt, voeg je langzaam het resterende melkmengsel toe. Versla 30 seconden meer.
  3. Spreid het beslag uit in de voorbereide pan en strijk de bovenkant glad met een spatel. Bak tot het goud aan de bovenkant is en de randen van de zijkanten wegtrekken, 20 tot 25 minuten.
  4. Overbrengen naar een rooster; laat 10 minuten afkoelen. Laat een mes rond de rand van de pan lopen en keer het om op een rooster. Verwijder perkament; laat de cake volledig afkoelen.
  5. Snijd cake in twee, in twee stukken van 8 1 / 2- bij 11-inch. Verwarm de marmelade in een kleine steelpan totdat het stroperig is (zeef zo ​​nodig). Verspreid over de helft; laat minimaal 10 minuten afkoelen. Top met de resterende helft.
  6. Snijd cake in 8 stukken, elk ongeveer 3 bij 4 centimeter. Snijd perkamentpapier in 8 stukken, elk 4 bij 5 centimeter; zet een fluitje van een cent op elk. Maatregel 2 1/2 kopjes botercrème; opzij zetten. Gebruik een kleine offset spatel om de bovenkant en zijkanten van elk stuk dun te bedekken met een deel van de overgebleven botercrème om kruimels af te dichten. Zet cakes op perkamentpapier over op een bakplaat en plaats ze 20 tot 30 minuten in de koelkast. Haal uit de koelkast; bedek elk stuk met een laatste laag buttercream, maak de bovenkant en zijkanten glad met de offset spatel. Plaats het bakblik terug in de koelkast.
  7. Plaats 3/4 kop botercrème gereserveerd in een kleine kom; tint het rood voor de cijfers. Overdracht naar een spuitzak met een Ateco # 11 grote ronde tip. Verdeel de resterende 1 3/4 kopjes gereserveerd buttercream onder vier kleine kommen; tint elk een andere kleur. Breng alles op één kleur over naar aparte gebakzakken met # 11 tips. Plaats de overgebleven kleur in een spuitzak met een Ateco # 5 kleine ronde tip om kleine puntjes te maken. Verwijder gebak uit de koelkast. Gebruik rood glazuur, pijp nummers 1 tot 8 bovenop de cake, een ander nummer op elk. Buis stippen rond nummers met andere kleuren. Breng gebak naar de koelkast.
  8. Voor het monteren verwijdert u gebak uit de koelkast en verwijdert u bakpapier. Schik cakes op een dienblad, vorm een ​​hinkelen of ander gewenst patroon. Dienen.

    Op zoek naar meer dessertideeën? Bekijk onze zelfgemaakte recepten voor chocoladekoekjes, recepten voor appeltaarten recepten voor chocoladetaart.

Senden Sie Ihren Kommentar