We hebben allemaal verschillende meningen over onze favoriete Blizzards. Sommigen geven de voorkeur aan de vakantie-thema Candy Cane Oreo Blizzard, terwijl anderen kiezen voor de M & Ms Peanut Butter Monster Cookie Blizzard. Persoonlijk is mijn favoriet de Brownie Batter Blizzard (die we ook de nummer 1-plek in onze Blizzard-ranglijst hebben gegeven). Maar wat uw favoriet ook mag zijn, we gokken erop dat iedereen van het nieuwste aanbod van DQ zal gaan houden.

De nieuwe traktatie is niet zomaar een Reese-gezwenkt ijsje. Het is blijkbaar een "Extreme" Blizzard. Dat komt waarschijnlijk omdat het zowel Reese's Peanut Butter Cups en Reese's Pieces, Brand Eating-rapporten bevat. Maar daar houdt het niet op: DQ voegt ook zowel chocolade en pindakaas topping gemengd met vanille soft serve toe.

En als dat op de een of andere manier niet genoeg is en je wilt nog meer pindakaasbekers, vraag dan om Reese's Extreme Brownie à la Mode. De laatste toevoeging aan het DQ Bakes-menu, dit dessert bestaat uit een warme Triple Chocolate Brownie met daarop Reese's Peanut Butter Cups, Reese's Pieces en een romige pindakaas topping. Het komt ook met met vanille zachte dienen drizzled met fudge.

Senden Sie Ihren Kommentar