Mjölkvatten är coolt och allt men vi tar hemlagad infusionsvatten som är tjock full av C-vitamin och antioxidanter över agua i en burk någon dag. Med hjälp av ett Culligan vattenfiltreringssystem - ett sätt att få renare dricksvatten från din kran - gjorde vi tre helt naturliga infuserade vattenrecept som är bra för dig som motsvarar de galna koffeinspikade hybriderna.

Läs mer om Culligan vattenfilter

Läs mer + Läs mindre Utbyte: 1 Total tid: 0:05 Ingredienser Culligan-filtrerat vatten För isbitar: 1/3 c. 1-in. rosmarinstrålar Kulliganfiltrerat vatten För jordgubbs citronvatten: 1/2 c. skivade jordgubbar 1/2 citron, skivad i rundor och halverade, plus mer för garnering För kanel orange vatten: 2 kanelstänger 1/2 orange, skivad i rundor och fjärdedelar, plus mer till garnering För ingefära kalkvatten: 1-in. skalad ingefära, skivad i rundor 1/2 lime, skivad smidigt i rundor, plus mer för garnering. Anvisningar
  1. Gör rosmarin isbitar: Lägg en kvist rosmarin i varje isbitform. Fyll bricka med Culligan filtrerat vatten och placera i frys i 6 timmar, upp till över natten, tills frusen.
  2. Gör inblandat vatten efter eget val: Lägg ingredienserna i glas och tillsätt rosmarin isbitar. Topp med Culligan-filtrerat vatten och rör om. Garnera och servera.

Senden Sie Ihren Kommentar