Un post împărtășit de Giada DeLaurentiis (@ giadadelaurentiis) pe

7 mai, 2017 la 4:54 PDT

De Laurentiis a vorbit cu revista PEOPLE pentru această săptămână problema, spunând revista Farley este "o mulțime de distracție", și că una dintre părțile ei favorite din relația lor este că "e foarte spontan și iubește să râdă". Farley a reiterat sentimentele, spunând că oamenii de la Laurentiis sunt unul dintre cei mai pozitivi oameni pe care îi cunoaște.

băieții mei basking într-o dimineață LA soare .... acum de pe la # SOBEWFF

Un post împărtășit de Giada DeLaurentiis (@ giadadelaurentiis) pe

Feb 24, 2017 la 8:49 PST

În timp ce cei doi s-au întâlnit în 2013, De Laurentiis era încă cu Thompson până în 2014 și a petrecut aproximativ un an și jumătate singur după divorț, reflectând asupra vieții noi după încheierea unei relații de 25 de ani. "Nu știam ce înseamnă să nu te căsătorești", a spus ea. "Odată ce am fost stabilit, [Shane și cu mine ne-am reconectat și m-am simțit din nou ca un copil". ♪ Acum, Farley este o mare parte a vieții lui De Laurentiis și a fiicei sale Jade, deși respectă prezența ex-soțului ei. "Jade are doi părinți uimitori, așa că pot fi o parte din viața ei fără nici o presiune", a spus el PEOPLE.

Un post împărtășit de Giada DeLaurentiis (@ giadadelaurentiis) pe

1 octombrie 2017 la 9:09 PDT

relația lui De Laurentiis isn ' singurul lucru care înfloreste - noul sau restaurant rapid, casual, care tocmai sa deschis în Las Vegas, iar cartea de bucate,

Italia a lui Giada,

iese în luna martie.

Senden Sie Ihren Kommentar