Als de uitdrukking "dessertlasagna" je vreemd maakt, heb je duidelijk niet deze slagroom, pudding en Nutter Butter-gestapelde confectie gezien. Binnen enkele minuten na het schrijven over deze pindakaasachtige traktatie, begon het aandelen te verzamelen zoals Ash verzameld Pokémon in de late jaren '90.

Dit leidde er natuurlijk toe dat we ons afvroegen: zouden mensen evenveel verdriet doen over andere wendingen over deze behandeling? Voor Thanksgiving, probeerden we een caramel saus-bedekte pompoen variëteit; in de winter gingen we helemaal uit met een door Snickers geïnspireerde. Het leek niet nodig om een ​​dessertlasagne voor de lente te ontwikkelen. Vandaar, Strawberry cheesecake was geboren.

Advertentie - Lees verder hieronder

Het dessert is zo goed voor de warmere maanden - het is in wezen laag na laag luchtige, geslagen vullingen, dus het voldoet aan die suikerinkomsten zonder je te laten stikken.

Bij het opnieuw bedenken van Strawberry cheesecake hebben we vastgehouden aan een klassieke crackerkorst uit Graham en vervolgens een lichtere kijk op cheesecake-vulling toegevoegd. Eigenlijk klop je roomkaas in slagroom, dus het is een beetje mousse-achtiger. Dan komt de aardbei pudding laag.

Aardbeienpudding is niet echt iets dat je gemakkelijk kunt vinden in de schappen van de supermarkt, dus we gebruikten een mix van in blokjes gesneden aardbeien, aardbeienyoghurt en vanillepudding. Het eindresultaat is zoet zonder cloying-en absoluut lik-the-bowl waardig.

Top met rechte slagroom en een bosje meer gemacereerde (AKA suiker-afgestoft) aardbeien, en je bent ongeveer vijf minuten verwijderd van het uitschakelen van een Homer Simpson-stijl "Mmmm" terwijl je ogen naar de achterkant van je rollen rollen hoofd.

Haal het recept.

Senden Sie Ihren Kommentar